Український телеканал "Інтер" у Міжнародний жіночий день 8 березня транслював концерт за участю заборонених у нашій країні артистів. Відомо, що захід присвятили російському олігархові Михайлу Гуцерієву.

Так, святковий ефір "Інтера" розкритикував офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан на своїй Facebook-сторінці.

"Два світи... Російський концерт на "Інтері" з тими, хто підтримує вбивства українців та окупацію територій. У мене навіть слів немає... 8 березня, російські окупанти обстріляли з ПТРК вантажний автомобіль одного з підрозділів ОС, один воїн загинув" – написав він.

Два світи... Російський концерт на Інтері з тими хто підтримує вбивства українців та окупацію територій. У мене навіть...

Geplaatst door Анатолий Штефан op Zondag 8 maart 2020

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто уточнити, що телеканал показав ювілейний концерт Михайла Гуцерієва, де виступили Філіп Кіркоров, Микола Басков, Григорій Лепс, Валерія, Діма Білан, Ані Лорак, Стас Михайлов, група "Земляни", Михайло Шуфутинський, Денис Клявер, Жасмин та інші. Багатьом з цих артистів заборонено відвідувати Україну, а деякі відкрито підтримували агресію Росії в Україні та їздили до анексованого Криму.

скріншот програми, сайт Інтера

скріншот з сайту Інтера