Українців шокували щедрою, але надто огидною акцією. Так, в одному з магазинів популярної української мережі супермаркетів Novus киянам вирішили продати гнилі помідори. Про це повідомляє телеграм-канал Чорний список, додаючи відповідні фото.

Гнилі помідори, фото Чорний список
Гнилі помідори, фото Чорний список

"Щедра акція. В # Novus на Лівобережній пропонують заощадити, купуючи гнилі помідори", - йдеться у повідомленні.

Так, українцям за чималі гроші пропонували купити гнилі помідори і таким чином заощадити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що останнім часом мережі супермаркетів масово продають за гроші зіпсовані продукти з цвіллю або ж гнилі. Буває, що в магазинах можна знайти не лише цвіль, а й пацюків, або птахів, які вільно пересуваються серед продуктів, які потім ми купуємо і готуємо на вечерю рідним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на днях відомий магазин піл назвою Thrash!, який перш за все відзначився низькими цінами в порівняні з іншими, втрапив у дуже гучний скандал. Відтак, один з покупців вирішив поласувати глазурований сирок, а натомість отримав вкрай неприємний сюрприз, який міг лишити його життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Миколаєві черв'яки ледь не вбили жінку, яка вирішила поласувати цукерками.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".