Українці зможуть самі перевіряти себе на коронавірус – скільки будуть коштувати тест-системи в аптеках

Вже скоро українці зможуть купити тест-системи для визначення коронавіруса, якщо аптеки будуть замовляти собі ці тести з-за кордону. Наразі ці тест-системи привозять в Україну з Копенгагена для лікарень. Про це розповів заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко. Він також повідомив, скільки будуть коштувати такі тести, якщо їх завезуть в українські аптеки.

МАУ, Ryanair и Wizz Air закрили сполучення з Італією через коронавірус: що потрібно знати і як повернути квитки

З вівторка, 10 березня, в зв'язку з поширенням коронавируса, в Італії розширили карантин на всю країну. Міжнародні авіакомпанії масово скасовують рейси в / з Італії. Услід за ними про це повідомили також авіакомпанії України.

На Донбасі окупанти пустили ракети в українських захисників, є загиблі та поранені

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

10 березня бойовики відкрили вогонь по військовій вантажівці одного з підрозділів ООС із протитанкового ракетного комплексу поблизу села Піски. В результаті ворожої атаки один боєць ЗСУ загинув на місці, другий помер пізніше від отриманих поранень, також ще дев'ять отримали поранення середнього ступеня тяжкості.

На киян очікує "комунальний переворот": платіжки кардинально зміняться

Хвиля передбаченого Постановою Кабміну №1082 зменшення сум в платіжках за опалення та гаряче водопостачання має відбутися вже другий місяць поспіль. Та от тільки побачити "в дії" його вдалося лише жителям міст кількох регіонів – решта масово скаржиться на чимале зростання оплати.

У Росії команда КВК показала Путіну, чий Крим

У Росії під час КВК на великому екрані показали карту Європи, на якій Крим вказаний частиною України. Як відомо, проводили 1/8 фіналу вищої ліги. Цікаво, що трансляція велася на російському пропагандистському "Першому каналі".