У телеграм-каналі "Харків тут ПЗДЦ" поширили дивне фото, на якому можна побачити кота, який закритий швидше за все у трилітровій банці. Правда кришка на банці не для консервації, а звичайна – пластмасова. Знімок зроблений в дивному приміщенні, але може це і на вулиці. Хто зробив цей кадр невідомо, у підписі до нього мовиться: "На холодній горі (Полтавський шл 188). Законсервували кота". Те, що всередині банки, і справді нагадує чорне-білу тварину. Але може бути це жарт заради хайпу.

Кіт у банці, фото - телеграм-канал
Кіт у банці, фото - телеграм-канал

В одному з магазинів Запоріжжя в Космічному мікрорайоні міста господар залишив собаку в шафці для речей. Собаку побачили і сфотографували очевидці, а її знімок опублікували в місцевому Instagram-акаунті its_zp. Очевидно, песика у камері закрив його господар, але чи то забув, чи то люди побачили тварину, коли власник робив покупки. Собака поводилася спокійно і сумно визирала через скляні дверцята.

Собака в магазині, фото Instagram
Собака в магазині, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Знущання над тваринами дорого обійдеться гицелям, що готує новий закон.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що прикордонники натренировали самого патріотичного пса.

Також портал "Знай.иа" писав, що на Київщині нелюди викинули в річку "живий" мішок.