Державний банк "ПриватБанк" почав блокувати рахунки клієнтів. Причиною стали штрафи ПДР. Відзначається, що блокуються всі кошти на рахунку, а не тільки сума штрафу.

В мобільному банкінгу користувачі бачать таке повідомлення:

Клієнтів банку надсилають до виконавчої служби при спробі дізнатися подробиці арешту. У операторів неможливо дізнатися суму штрафу, ні те, яким справі наклали арешт.

Крім того, клієнти скаржаться, що додзвонитися конкретному виконавцю неможливо, тому що лінія зайнята або виклик залишається без відповіді.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

При аналізі бази боржників Мін'юсту можна прийти до висновку, що арешт був ініційований Департамент транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації). У складі цього департаменту числиться і муніципальна паркувальна інспекція.

Відомо, що штраф за неправильну парковку становить 510 гривень, а в разі, якщо машина не створює перешкоди та небезпеки для руху – 255 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Приватбанку зізналися, чому двічі списали гроші з карток.

Як повідомляв Знай. ua, клієнти Приватбанку потрапили в лапи шахраїв, що чекає постраждалих від обману.

Також Знай. ua писав, що зловмисники знімають десятки тисяч c клієнтів Monobank, як вберегтися від шахраїв.