У Херсоні після "пекельного" шоу з оголеними дівчатами, лідер гурту "Степ" Андрій Череднюк прокоментував передсвятковий скандал у Херсонській ОДА. Співробітники адміністрації знали, в яких костюмах будуть виступати артисти.

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Нас запросили виступити безкоштовно, ініціатором було обласне управління культури. На жаль, можливо, хтось не догледів. Тому що співробітники управління знали, в яких костюмах і як все буде відбуватися. Ми артисти, і ми не ставимо питань, коли нас запрошують", - сказав Череднюк.

Він каже, що дуже шкодує, що постраждали люди, які їх запросили. Адже концерт всім досить сподобався. І зовсім не смішно, що вигнали з роботи ні в чому не винних людей. Артист додав, що на відео знімали не виступ, а лише танцюючу дівчину.

"Це неправильно. І тут нема над чим насміхатися, концерт пройшов нормально і всім сподобався. Нас подякували. Однак варто звернути увагу, що матеріали з'явилися не у Херсоні, а на сайтах у Києві. І практично через 4 дні. Мені здається, що це добре зрежисоване замовлення", - заявив Череднюк.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Харківська обласна рада скучно живем, ребята. Если ваше пленарное заседание не похоже на это, то не приглашайте меня на него) пс. Херсон - законодатель моды в последнее время! Облсовет ярко отмечает 8ое марта.

Geplaatst door Dmytro Bulakh op Maandag 9 maart 2020

Варто зауважити, що тиждень тому губернатор Херсонської області Юрій Гусєв вітав гурт "Степ" з 25-річчям. У ролику, який розміщений на сайті ОДА, він називає групу "легендарної". Побажав колективу успіхів, а на завершення привітання з'явився кліп на пісню "Смажений кабанчик".

Чиновниць адміністрації вітала у сесійній залі група "Степ" з напівголими дівчатами. Після цього губернатор Юрій Гусєв визначив винних і покарав звільненнями.

Звільнений після скандалу топ-чиновник Херсонської ОДА заявив, що готовий свідчити проти Гусєва в ГБР. Зам. губернатора Світлана Чепіга, яку Юрій Гусєв теж вирішив звільнити, визнає свою провину, але каже, що для неї виступ гурту "Степ" було сюрпризом.

Начальник управління культури, молоді та спорту Херсонської ОДА Михайло Лінецький, якого губернатор Юрій Гусєв відсторонив від виконання обов'язків, у разі свого звільнення судитися не буде.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше українці відреагували на голі попи і запеклі пісні в Херсонській раді - "Департамент щастя".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бог втрутився? У Верховній Раді сталася аномалія.

Також "Знай.ua" писав, що прес-секретарка Мендель у "халаті" пригорнулась до Зеленського, першій леді краще цього не бачити.