Погода на 12 березня в Україні: точний прогноз

У четвер весна трохи пошкодує українців і забере з собою опади. Так що в більшості областей не доведеться носити з собою парасольки і боятися дощу. Хоча в кількох областях невеликий дощик все ще пройде. Але майже по всій території буде переважно сухо, багато сонця, мінлива хмарність і лише поривчастий вітер південно-західного і західного напрямку.

Температура на заході в четвер очікується вже вище, ніж напередодні – від +14 до +18 градусів. Це справжнє потепління в цій частині. А нічні градуси піднімуться від +2 до +7. При це в Івано-Франківській, у Закарпатській, Львівській і Волинській областях ще пройде несильний дощ. В інших – мінлива хмарність.

Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: скріншот Український гідрометеорологічний центр

На півночі вже не буде опадів, скрізь мінлива хмарність і тепла погода, але поки що не така, як на заході. Температура вдень від +12 до +15 градусів, а вночі від +3 до +5 градусів. Теж буде поривчастий вітер.

На сході мінлива хмарність і тільки в Луганській області можливий несильний дощ. Температура тут теж не холодна: вдень від +12 до +14 градусів, а вночі синоптики прогнозують від +6 до +9 градусів. Тут найтепліші ночі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На півдні і в багатьох центральних областях буде лише невелика хмарність. Температура вдень підніметься від +14 до +17 градусів, а вночі від +5 до +7 градусів у південних областях та в Криму. Опади тут точно не очікуються.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua виявилося, що таргани не тільки неймовірно живучі, але ще і дуже давні комахи. Вчені розповіли, чи бігали вони поміж динозаврами і ще кілька цікавих фактів, які ви навряд чи знали.

Також Знай.ua писав, внаслідок «карантину» через коронавірус українцям, щоб не починали панікувати при кожному кашлі, повідомили, як правильно відрізняти цю страшну хворобу від звичайної алергії, астми або грипу.

Нагадаємо, Андрій Демченко повідомив, що в Україні вже закривають майже всі пропускні пункти. І справа не тільки в сполученні з Італією, виїхати машиною за кордон буде теж дуже важко. У всьому винен коронавірус.