Прогноз від народного синоптика Наталки Діденко

В даний момент за інформацією народного синоптика на півночі Європи вирує Gizela, що видно по карті. Що явно пішло не так в житті цього циклону, так як погода буде дуже складна і мінлива в тих місцях, де впливає Gizela. А це в основному північна частина і північний захід. А ось фронти цієї циклоничности дотягуються і до нас. Тому на сході і в деяких західних областях пройдуть в четвер дощі. Але по інших частинах країни опадів не очікується. Вітер буде і сильним поривчастим на заході і на півночі України.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Також буде досить тепла погода 12 березня – від +11 до +17 градусів тепла вдень. У столиці в четвер так само очікується поривчастий вітер, відсутність опадів і температура в районі +14 градусів. На вихідних буде сильне похолодання і навіть морози. Тому поки можна ще трохи погрітися.

Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: скріншот Наталка Діденко Facebook

Прогноз від Укргідрометцентру

Офіційні дані говорять, що в Івано-Франківській, Волинській, Львівській, Закарпатській, а також Луганській областях очікуються дощі в четвер. По інших областях мінлива хмарність. У Криму, на півдні Кропивницького та Дніпрі – невелика хмарність. Найхолодніше буде вдень на сході – від +12 до +14 градусів. А найтепліше – на заході і на півдні – до +17 градусів. Але при цьому на сході буде дуже тепла ніч – до +9 градусів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua виявилося, що таргани не тільки неймовірно живучі, але ще і дуже давні комахи. Вчені розповіли, чи бігали вони поміж динозаврами і ще кілька цікавих фактів, які ви навряд чи знали.

Також Знай.ua писав, внаслідок «карантину» через коронавірус українцям, щоб не починали панікувати при кожному кашлі, повідомили, як правильно відрізняти цю страшну хворобу від звичайної алергії, астми або грипу.

Нагадаємо, Андрій Демченко повідомив, що в Україні вже закривають майже всі пропускні пункти. І справа не тільки в сполученні з Італією, виїхати машиною за кордон буде теж дуже важко. У всьому винен коронавірус.