Найцікавіші факти про ананас

Ні, це свято важко назвати офіційним, тому що воно таким не є. Але багато хто так люблять ананаси, що купують ці фрукти собі сьогодні або просто вітають з цим днем таких же любителів. Наприклад, віршами та листівками. Мало хто знає, але ананас на 85% складається з води. Але в ньому дуже багато калію, вітамінів С, В, А, кальцію, магнію, цинку, марганцю і навіть йоду. Але з допомогою своїх ферментів він може пошкоджувати слизову оболонку рота. Тому варто бути обережніше і не сильно захоплюватися його поїданням. При цьому якщо його їсти потроху, то фрукт зможе нормалізувати роботу ШКТ і допомогти в розщепленні і засвоєнні їжі.

Якщо вас закачує у транспорті, то ви можете випити всього склянку ананасового соку і це допоможе. Також з нього роблять тканина, тому що її листя дуже щільні волокна. Крім того, з ананасів роблять маски для людей з жирною шкірою. Варто цінувати працю тих, хто збирає ананаси, тому що вони роблять це вручну, немає методів автоматичного складання цього колючого фрукта. Багато можуть здивуватися вартості ананаса, але це через те, що його плід зріє плід протягом трьох років. До речі, це не один плід, а багато маленьких. Стиглі ананаси мають термін придатності тільки 2 дні, потім псуються, а якщо зірвати їх зеленими, то вже не доспіють.

Свята 12 березня, фото: pixabay
Свята 12 березня, фото: pixabay

Привітання смс

В день всемирный ананаса

Пожелаю я экстаза!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Только съешь ты ананас,

Сразу же придет экстаз!

Ананасовый салат

Пускай пахнет на весь дом,

Собери своих родных

Нынче за большим столом!

Нож большой возьми и нежно

Ананасик разрезай,

А потом рукою щедрой

Своих близких угощай!

Свята 12 березня, фото: pixabay
Свята 12 березня, фото: pixabay

День всемирный ананаса

Отмечает нынче мир!

Закати сегодня дома

Ананасовый ты пир!

На столе своем поставь

Ананас огромный,

А вокруг него пусть будет

Много блюд нескромных!

Ты на пир зови друзей,

Пусть несут конфеты,

Будет пусть в твоей душе

Ананасовое лето!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua виявилося, що таргани не тільки неймовірно живучі, але ще і дуже давні комахи. Вчені розповіли, чи бігали вони поміж динозаврами і ще кілька цікавих фактів, які ви навряд чи знали.

Також Знай.ua писав, внаслідок «карантину» через коронавірус українцям, щоб не починали панікувати при кожному кашлі, повідомили, як правильно відрізняти цю страшну хворобу від звичайної алергії, астми або грипу.

Нагадаємо, Андрій Демченко повідомив, що в Україні вже закривають майже всі пропускні пункти. І справа не тільки в сполученні з Італією, виїхати машиною за кордон буде теж дуже важко. У всьому винен коронавірус.