Мотиваційні тренінги, аудіокниги та "цілющі" поїздки на батьківщину йоги - що робити, якщо ви перепробували усе, але досі так і не вдалося позбутися комплексів та повірити у себе?

Спочатку давайте розберемося, чим загрожує невпевненість у собі не тільки жінкам, а й чоловікам. Уявіть, що поруч із вами - бродячий пес. За яких умов він може вас вкусити? Якщо спровокуєте його агресією, або коли відчує ваш внутрішній страх. Так само відбувається і між людьми.

Будь-який прояв слабкості грає злий жарт, співрозмовник одразу починає думати про вас у негативному ключі, хочете цього чи ні. Причому, від самого початку його ставлення могло бути цілком позитивним.

Прийом у психолога, скріншот: YouTube
Прийом у психолога, скріншот: YouTube

Крім того, комлекси часто стають причиною зрад та розлучень. Дивуватися нічому - якщо ваша половинка покохала вас такими, якими є, а натомість бачить, як обраниця (обранець) зовсім себе не цінує і ненавидить навіть відображення у дзеркалі, це відштовхне будь-кого.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Приміром, чоловічий мозок влаштований за наступною програмою - "З нею щось не так, вона сигналізує мені про це. Певно, справді, я помилився із вибором, піду пошукаю в іншому місці". Як би прикро не звучало, але факт лишається фактом. Не хочете зрад і розриву стосунків - полюбіть себе, іншого виходу не існує.

Як полюбити себе без зайвих зусиль?

Періодично влаштовувати собі дні тиші, коли є достатньо часу, щоб зосередитися на своїх думках, відчути свої бажання.


Навчитися щодня дякувати собі. Також варто вчитися помічати свої успіхи, навіть найменші, та щиро приймати компліменти від інших.


Робити собі подарунки.


Створити карту бажань і поступово їх реалізовувати.


Починати свій день із приємних процедур для тіла.


Займатися медитацією.


Навести порядок у своєму домі, кімнаті: позбутися непотрібних речей, особливо тих, які викликають неприємні спогади.


Висловлювати свою думку і позицію.


Припинити хотіти подобатися всім і бути ідеальним.

Монро, скріншот: YouTube
Монро, скріншот: YouTube

Слід відзначити, що яскраві приклади впевненості у собі можна знайти серед зірок шоубізнесу. Та ж сама Наталя Могилевська свого часу закинула усе і махнула подалі з задушливого Києва, знайшла духовного наставника в Індії і повернулася оновленою жінкою - схудла, знайшла чоловіка, розпочала пісенну кар'єру з чистого аркушу.

Травесті-діва Монро, яка звикла, що сприймали раніше її не інакше, як Сашу через зміну статі, пішла ще далі. Вона обрала собі низку публічних професій, неодноразово змінювала імідж і тепер не дай боже кому дорікнути їй у поганому смаку чи поведінці.

Тому, якщо вам здається, що ви менш розумні, не такі гарні та успішні, як інші - просто замисліться, за що вас так люблять у вашому оточенні. Можливо, саме це і будуть ті внутрішні рушійні сили, котрі допомагають людям досягти успіху.

Наталка Могилевська, скріншот: YouTube
Наталка Могилевська, скріншот: YouTube

Саме впевненість у собі також сприяє фінансовому становищу людини. Заробляти значно простіше, якщо є азарт. Азарт без впевненості не з'явиться. Не вірите? Перегляньте ще раз фільм "Вовк з Уол-Стріт" та "Час". В останньому, за сюжетом люди розплачуються не грошима, а часом, практично за усе - таксі, одяг, їжа. Якщо часу більше немає на внутрішньому годиннику, людина помирає. Задайте собі питання, якби ви замінили гроші на час, чи так само витрачали б його на нісенітниці і нелюбов до себе?

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Досить себе ґвалтувати": травесті-діва Монро поділилась зворушливою історією з дитинства

Як повідомляв Знай.ua, "Боляче ковтати? Смокчи...." - невгамовна фанатка Євробачення Монро порадила "антидепресант"

Також Знай.ua писав, змушена була прати брудні скатертини у холодній воді – ким раніше працювала Злата Огневич