В українській столиці березневе сонечко припекло любительці високих швидкостей голівку і дівчина вирішила влаштувати пекельні покатушки, ховаючись на авто від поліцейських. Варто зазначити, що дівчина була не в тверезому стані за кермом авто.

Автоледі на Hyundai влаштувала гонки з копами в центрі Києва і навіть на околиці. Про це стало відомо завдяки відео і даним на сторінці Dtp.kiev.ua у мережі Facebook.

Довольно таки интересное и насыщенное утро выдалось у столичных полицейских Со слов нашего читателя, пьяная девушка на #hyundai убегала от копов по маршруту Подол-Гостомель-Ирпень-Академгородок. На конечную точку прибытия ехала с пробитым колесом, или точнее тем, что от него осталось. Там то её и задержали. Во время задержания один из полицейских получил ранение руки, так как хотел героически разбить стекло кулаком.

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Dinsdag 10 maart 2020

Очевидець повідомив, що п'яна водійка тікала від копів маршрутом Поділ — Гостомель — Ірпінь — Академмістечко. В останньому пункті її все-таки вдалося затримати. В кінці дівчина їхала з пробитим колесом, але відчайдушно намагалася втекти.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Судячи з ролика, у затриманні автоледі брали участь два екіпажі поліції. Як поліцейські визначили, що дівчина п'яна, скільки проміле алкоголю було в її крові та інші подробиці затримання не відомі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстку ДТП і вдавала з себе пішохода.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пустив швидку допомогу на виклик, кадри НП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видало відео.