На найближчих вихідних в Україні вдарять заморозки, а перед цим циклон Gizela принесе в країну дощі, сильний вітер і навіть невеликі морози. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.

Циклон Gizela охоплює переважно північну частину і північний захід, але дотягується своїми фронтами і до України.

За словами синоптика, на вихідних суттєво похолодає, до морозу.

Дощ, скріншот з відео
Дощ, скріншот з відео

За даними Укргідрометцентру, в суботу, 14 березня, на заході пройде мокрий сніг. 15 березня буде без опадів, в деяких областях помітно похолодає, температура повітря вночі +1 -6 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Безхмарне ранок у Києві в п'ятницю, 13 березня, зміниться похмурим вечором. Йому на зміну прийде похмурий день та похмурий вечір. Ближче до ночі розпочнеться дрібний дощ, повідомляють на сайті Sinoptik.

Вдень повітря у Києві прогріється до 7-9 градусів вище нуля, а вночі очікується близько 7 градусів тепла.

найтеплішим день 13 березня було в 2001 році, тоді температура повітря досягала 17,3 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1928 році, тоді притиснули морози у 21,2 градуси нижче нуля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весна влаштує спекотну вечірку в Одесі 13 березня.

Як повідомляв Знай. ua, весна покаже Запоріжжю гарячу штучку 13 березня.

Також Знай. ua писав, що у Вінниці увірветься дощ-терорист і прикінчить весняний настрій 13 березня.