Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як у нього заблокували рахунки і не зміг зняти свій депозит. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"В серпні 2019 року закінчувався термін мого депозиту терміном на один рік. 16 липня 2019 року виконавчою службою було накладено арешт на мої рахунки, в тому й числі і депозит. У зазначений 5 денний термін для переоформлення депозиту я звертався на гарячу, у відділення для розірвання депозиту або як варіант виведення на заарештований рахунок карти Універсальною, оскільки продовжувати депозит у сформованій ситуації не збирався. В моєму проханні було відмовлено, через накладених арештів. На даний момент я частково врегулював питання, пов'язані з виконавчим провадженням, мої рахунки розблоковані банком, в зв'язку з чим я хотів би достроково отримати свої гроші, щоб мати можливість продовжити погашення наявної заборгованості", - розповів він.

В Приватбанку спробували пояснити, чому сталася ця ситуація і пояснили, як можуть допомогти в даній ситуації і як він може забрати свій депозит в залежності від договору.

"Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Дозвольте зауважити, що у разі надходження в банк запиту від Державної виконавчої служби, банк повинен дотримуватися постанови, що надійшла. Що ж стосується Вашого вкладу, у випадку, якщо депозит не термінове, Ви можете його розірвати у відповідності з діючими умовами вкладу. У разі оформлення строкового депозиту, його розірвання можливо тільки по закінченню терміну вкладу.", - заявили в Приватбанку.

Відповідь Приватбанку, фото: скріншот Мінфін
Відповідь Приватбанку, фото: скріншот Мінфін

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зловмисники знімають десятки тисяч c клієнтів Monobank.

Як повідомляв Знай. ua, ПриватБанк блокує рахунки українців з-за порушень ПДР.

Також Знай. ua писав, що клієнти Приватбанку потрапили в лапи шахраїв.