Укрзалізниця тимчасово призупинила пасажирське перевезення до Словаччини. А виною став смертельний коронавірус, який набирає все більших обертів по всьому світі.

Про це йдеться на сайті відомства.

Відтак, як відзначається, через оголошений карантин, Укрзалізниця зупинила ряд потягів, що курсували до Словаччини.

"До сьогодні між країнами курсували поїзди № 960/961 Кошице — Мукачево, № 962/963 Кошице — Мукачево, № 8860/8863 Чієрна над Тисою — Чоп та № 8862/8861 Кошице — Чоп, що належать Словацьким залізницям, а також безпересадковий вагон Укрзалізниці № 26/382 Київ — Кошице.

У вагоні "Інтерсіті+", фото Укрзалізниця
У вагоні "Інтерсіті+", фото Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Поїзди Кошице — Мукачево, Чієрна над Тисою — Чоп та Кошице — Чоп залишилися на території Словацької Республіки. Пасажири безпересадкового вагона Київ — Кошице, що відправився 12 березня з Києва, покинули поїзд на станції Чоп. Повертатися до Києва вони відмовилися", - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що наразі продаж квитків на зазначені поїзди призупинено, а повернення коштів за раніше придбані проїзні документи проводиться в усіх квиткових касах Укрзалізниці.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жінка постраждала від поїздки в потязі, коли вона прямувала з Києва в Бердянськ на неї впала полиця з пасажиром вагою 80 кг.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники "Укрзалізниці" отримують "брудні" гроші від керівництва.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" пропускатиме пасажирів у вагони по-новому.