Як відомо, наразі по всьому світі бушує коронавірус, який вже забрав життя тисячі людей та відправив у рази більше до лікарні. Наразі ж з'ясувалося, що смертельна інфекція також забрала життя і жительки України, яка працювала в Італії.

Про це на власній Facebook-сторінці повідомила активістка Оксана Федком.

Відтак, як відзначається, українку Раїсу Малишеву, яка працювала в місті Ровато провінції Брешія, госпіталізували в одну з лікарень міста Кьярі з підозрою на COVID-19 ще кілька днів тому. А вже після підтвердження діагнозу, у неї виникли ускладнення, спричиненні коронавірусом, і вона померла. "Вічна пам'ять Раїсі", - написала активістка.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто зауважити, що в Україні зафіксували першу смерть від коронавірусу. Відтак, жертвою смертельної інфекції стала 71-річна пенсіонерка з Радомишльського району під Житомиром. Літня жінка повернулася в Україну з Польщі 1 березня.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Італії через карантин люди спустошили полиці супермаркетів

Також портал Знай.uа писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.