У Чернівцях оголосили надзвичайний стан через смертельний коронавірус, який набирає все більших і більших масштабів.

Про таке не власній Facebook-сторінці повідомив міський голова Сергій Осачук.

"Як відомо, у нас є другий підтверджений випадок інфекції в нашій області. Це спонукає і дає підстави нам для того, щоб ввести з завтрашнього дня, 14 березня, надзвичайну ситуацію на території Чернівецької області.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Я хочу запропонувати вам просто поглянути на ситуацію, яка розгортається в європейських країнах. Ми можемо вчитися на чужих помилках, ми повинні застосовувати чинну нормативну базу в Україні і зробити все відповідальні кроки, щоб унеможливити поширення", - заявив він в оприлюдненому ролику.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відтак, у зв'язку з цим, на території Чернівецької області закривають усі ринки, проте продуктові сектора - виняток. Обмежувальні заходи будуть діяти з 14 березня по 3 квітня.

Важливе повідомлення!

Geplaatst door Сергій Осачук op Vrijdag 13 maart 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів перетворився на пустир з-за коронавіруса, туристи масово тікають зі столиці Галичини - сумні фотофакти

Як повідомляє портал "Знай.ua" журналіст розповів правду про коронавірус у Чернівцях - "Запобіжний захід - 100 грам горілки"

Також "Знай.ua" писав, що двох киян терміново госпіталізували через спілкування з хворою пенсіонеркою