Що це за свято і кого з ним привітати

Це професійне свято для всієї землевпорядників, які працюють у Державному земельному кадастрі. Земля для нашої нації неймовірно важлива, адже саме вона нас годує весь цей час, саме через неї ми стільки боролися і боремося. Але і ця земля, яку вважають дуже врожайною, може повністю позбутися своїх властивостей. Вона може перестати родити, перетворитися в суху пустелю, якщо за нею правильно доглядати, якщо не захищати її. Для цього її потрібно раціонально використовувати і близько 20 років тому в Україні проводили реформу, пов'язану саме з цим. Тому, у світлі тих подій, у 1999 році президент прийняв Указ, який засновує це свято. Тобто землейстройство забезпечує охорону земельних ресурсів, створення необхідної екологічного середовища та формування певної системи, як використовується земля не тільки в сільському господарстві, але і в виробництві і в якості житла. Так що постарайтеся привітати з цим святом знайомих землевпорядників. Вони працюють заради нашої з вами землі.

Свята 14 березня, фото: pixabay
Свята 14 березня, фото: pixabay

Привітання в листівках і віршах

Землевпорядник, сьогодні ти святкуєш!
Професія твоя землі порядкує.
Надії, щастя, і тепла.
Хай сипле земленька свята
Усього доброго й земного
І на роботі і у дома.
Хай земля тобою добре крається
І щастя тобі усміхається

З днем землевпорядника

Я привітаю вас,

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

І побажаю щастя вам,

У цей святковий час!

Нехай країна з гордістю

Запам'ятає вас на віки!

Бажаю вам бадьорості,

На всі ваші роки!

Свята 14 березня, фото: pixabay
Свята 14 березня, фото: pixabay

Майстер із землеустрою,

Працівник на всі руки,

Живи ти в світі без печалі,

Працюй ти без нудьги!

Процвітання, благ сімейних

Тобі я побажаю.

Ще раз щиро

Тебе я вітаю!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.