Святослав Вакарчук, фото з facebook
Святослав Вакарчук, фото з facebook

Вакарчук відхрестився від звинувачень і офшорів

Соліст українського гурту "Океан Ельзи" і ексглава партії "Голос" Святослав Вакарчук вперше прокоментував заяву Андрія Портнова про відкриття кримінальної справи проти нього. Про це повідомляє Telegram-канал Pavlovsky News.

Верховна Рада, фото: Знай.uа
Верховна Рада, фото: Знай.uа

Робота з дому і примусова ізоляція - в Україні презентували новий закон щодо коронавіруса

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Міністр охорони здоров'я України Ілля Ємець представив новий законопроєкт, який передбачає низку заходів, які допоможуть українцям не потрапити у зону ризику і не захворіти на смертельний коронавірус. Про це йдеться на сайті МОЗ.

Інелла Огнєва, фото з Facebook
Інелла Огнєва, фото з Facebook

Юна поетеса повторила трагічну долю Лесі Українки

21-річна талановита поетеса з України Інелла Огнєва померла від невиліковної хвороби. Про трагедію повідомили на Facebook-сторінці дівчини. Повідомляється, що Інелла померла в четвер, 12 березня, в рідній Бучі. У неї була невиліковна хвороба, при якій організмом не засвоюються корисні речовини, дівчина просто танула на очах.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

"У вас є 3 дні, щоб повернутися", - Зеленський терміново звернувся до українців

Президент Володимир Зеленський закликав українців повертатися додому, поки відкрито кордони і повідомив, що 16 березня наша країна закриває авіасполучення через пандемію коронавіруса у світі. За його словами, медустанови будуть забезпечені експрес-тестами. З держрезерву буде передано 10 мільйонів масок, а також на полицях аптек і магазинів з'являться антисептики.

Мітинг, фото: Вести
Мітинг, фото: Вести

Смертельний бунт - у Києві більше трьохсот людей штурмують порожній офіс Зеленського

Незважаючи на заборону різних заходів, що передбачають велике скупчення людей, партія "Голос" і "Свобода" влаштували під стінами Офісу президента акцію протесту під назвою "Не допустимо Мінської зради!". Варто зауважити, що в Україні, в тому числі і Києві, оголошено карантин у зв'язку з пандемією нового коронавіруса — серед іншого під заборону потрапляють і масові заходи.