В Україні виявили черговий випадок зараження коронавірусом. Цього разу інфікувалася смертельною хворобою жителька Тернопільської області, яка напередодні повернулася з Італії.

Про це повідомили в Telegram-канал "UN - сливи та груші".

"Жінка почала себе погано почувати і звернулася до медиків. Лікарі зробили потрібні аналізи на вірус грипу, але вони не підтвердилися. Пацієнтку оперативно направили до обласного центру, бо вона почала зазнавати труднощів з роботою дихальної системи і задихатися", - йдеться в повідомленні.

Коронавірус в Україні, фото: Інформатор
Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

Потім з'явилася інформація про те, що тест на коронавірус, які зробили в Тернополі, дали позитивний результат. Щоправда, в Міністерстві охорони здоров'я це заперечують.

Популярні новини зараз
Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку Ніякої "бусифікації": ТЦК суворо окреслили повноваження Німеччина запровадила фінансові зміни для українців: доведеться заплатити за безкоштовне
Показати ще

"Станом на 13:00 14 березня в Україні зареєстровано 3 лабораторно підтверджених випадків COVID-19: в Чернівецькій області - два випадки і в Житомирській - один (летальний) випадок", - повідомили в МОЗ, порекомендувавши довіряти інформації тільки з офіційних джерел.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям дозволили йти з роботи раніше на час карантину – все заради дітей.

Як повідомляв Знай.uа "Наймичка народу" Богуцька порадила українцям лікуватися від коронавіруса сексом і алкоголем.

Також Знай.uа писав, чи варто дезінфікувати смартфони, щоб не заразитися коронавірусом? Експерти дали відповідь.