У понеділок, 16 березня, українцям прогнозують сонячну, але досить холодну погоду. Тож незважаючи на те, що за вікном березень, синоптик Наталка Діденко рекомендує одягнутись тепліше, бо в Україну заходить арктичний холод. Про це вона повідомила на своїй сторінці у facebook.

Скріншот допису Діденко

За словами синоптикині, яскраве сонце світитиме напочатку тижня над усіма областями України, хмари будуть легкими та не принесуть опадів. Це буде початком потепління. Однак, на наступних вихідних знову очікується похолодання.

Вітер в усій Україні 16 березня послабиться: буде легким – 5...10 метрів за секунду.

Незважаючи на сонячний день, ніч в Україні і надалі буде з мінусовою температурою, тому рано-вранці усе на вулиці покриє легкий іній: буде від -2..-7 градусів.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

У Києві понеділок сонячний та без опадів. Вдень – +6...+8 градусів, а вночі – -3...-5.

Прогноз погоди на понеділок, 16 березня, у містах України:

Ужгород – +9…+11

Львів – +10…+12

Івано-Франківськ – +9…+11

Тернопіль – +8…+10

Чернівці – +9…+11

Хмельницький – +8…+10

Луцьк – +8…+10

Рівне – +8…+10

Житомир – +6…+8

Вінниця – +6…+8

Одеса – +5…+7

Миколаїв – +6…+8

Херсон – +6…+8

Сімферополь – +6…+8

Кропивницький – +6…+8

Черкаси – +6…+8

Чернігів – +6…+8

Суми – +4…+6

Полтава – +4…+6

Дніпро – +6…+8

Запоріжжя – +5…+7

Донецьк – +4…+6

Луганськ – +3…+5

Харків – +4…+6

Київ – +6…+8

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в McDonalds більше ні ногою. І справа не тільки в відсутності масок у персоналу, масовості відвідування цих закладів, веганстві або нездоровій їжі. Фастфуд перетворився просто на звалище сміття.

Як повідомляв Знай.ua, інфекціоністи повідомили про першу смерть від коронавіруса в Україні. Навіть карантин тут вже був безсилий. Тепер будуть робити ще додаткові заходи безпеки.

Також Знай.ua писав, ПриватБанк згадав про бабусь і дідусів і тепер намагається просувати для них свої продукти. Крім того, один з найбільш відомих банків країни звернувся до клієнтів з незвичайним, якби не час, проханням.