Відомий Monobank в рамках коронавірусної паніки трохи заспокоїв українців і вигадав заняття на час карнтину. Так, Monobank пропонує своїм клієнтам розваги, на час карантину - побільше грати, дивитися фільми і активно займатись розвагами для дорослих! З подивом виявила рекламу в телефоні - "Изергильда", йдеться у пабліку Ху*вий Київ. Виявляється, український онлайн-банк monobank підключив всім своїм клієнтам додаткову категорію кешбек під назвою "Карантин".

"А тем временем монобанк предлагает своим клиентам развлечения, на время карантина - побольше играть, смотреть кинчики и активно ДРОЧИТЬ! С удивлением обнаружила рекламу в телефоне - "Изергильда", - йдеться у повідомленні.

Скріншот повідомлення

Про це у своєму телеграм-каналі написав співзасновник проекту Олег Гороховський, повідомляє "Мінфін".

"Здійснюючи покупки на PlayStation Store, Xbox | Microsoft Store, Netflix, Megogo, Pornhub, Brazzers, AppStore і Google Play до кінця березня 2020 року, ви отримуєте 20% кешбек від monobank", — написав Гороховський.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Варто нагадати, що Monobank відразу почав позиціонувати себе як "банк без відділень". Проте сам по собі він банком не є. Його засновники - колишні топ-менеджери Приватбанку Дмитро Дубілет, Олег Гороховський та Михайло Рогальський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше озвучено зарплату Дубілета на посаді керівника Монобанку: важко повірити.

Крім того, міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет анонсував масштабні нововведення у роботі держслужбовців.

Раніше міністр Дубілет повідомив, що на засіданні Кабміну 6 листопада проголосували за законопроект, який змінить ситуацію з бюрократією в Україні.