З'явилася інформація, що державне підприємство "Укрзалізниця" припиняє міжнародні пасажирські перевезення з 17 березня і до завершення карантину на території України. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Укрзалізниця, фото з вільних джерел
Укрзалізниця, фото з вільних джерел

За його словами, поки внутрішнє залізничне пасажирське сполучення здійснюється в штатному режимі згідно з графіком. На даний момент "Укрзалізниця" приймає заходи з протидії розповсюдженню і занесенню в країну коронавіруса.

"Зокрема, здійснюється регулярне вологе прибирання та дезінфекція вокзальних приміщень, пасажирських вагонів на шляху прямування та у пунктах обороту", - зазначив він.

Також Криклій додав, що в місцях найбільшої концентрації пасажирів здійснюється додаткова дезінфекція. Співробітники підприємства проінструктовані з питань виявлення та профілактики захворювань, а на вокзалах облаштовують приміщення для тимчасової ізоляції пасажирів з симптомами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Владислав Криклій, скріншот Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Укрзалізниця призупинила пасажирські перевезення в Словаччину.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка травмувала ногу при виході з вагону поїзда "Укрзалізниці", зачепившись за металевий штир.

Також "Знай.ua" писав, що Укрзалізниця засвітила іржаве обличчя перед небезпекою коронавіруса.