Дівчина, яка пережила епідемію коронавіруса в Китаї, поділилася своїми враженнями про події. Марія опублікувала пост на Facebook, який швидко розійшовся по всій мережі. Вона розповідає, що народ КНР повертається до звичайного життя після пережитої паніки і страху, і заявляє, що Хайнань, де живе дівчина, зараз одне з найбезпечніших місць на планеті.

Марія розповіла, що на піку епідемії коронавіруса був введений режим надзвичайної ситуації. Працювали тільки продуктові магазини та аптеки. Інші об'єкти, де можливе масове скупчення людей, були закриті, від шкіл до торгових центрів. Дозволялося виходити на вулицю тільки одній людині з усієї родини, раз в 2-3 дня за продуктами. Було заборонено навіть таксі. Крім того, Марія розповіла, що кілька підприємств перепрофілювали з нуля на виробництво масок та інших необхідних речей для боротьби з епідемією. Проте зараз все заспокоїлося, і об'єкти в Китаї поступово повертаються до звичного графіку роботи.

Друзья мои. Как человек переживший вспышку короновируса в Китае и до сих пор тут живущего, и, читающего все новости об...

Geplaatst door Мария Бритал op Vrijdag 13 maart 2020

Також Марія запропонувала кілька рекомендацій для людей, щоб не захворіти коронавірусом. В першу чергу, дівчина радить уникати місць масового скупчення людей. Якщо все-таки треба кудись вийти, з собою необхідно носити маску. Крім того, вона рекомендує підтримувати імунітет, мити руки і обличчя після кожного походу на вулицю. У разі погіршення самопочуття, потрібно негайно звертатися до фахівця. Ці прості рекомендації, за словами Марії, допомогли уникнути зараження мільярда людей у Китаї.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, все літо на карантині і сотні тисяч загиблих: інфекціоніст озвучив лякаючий прогноз по коронавирусу

Як повідомляв Знай.uа, перенесення Євро-2020 через пандемію коронавіруса — офіційну заяву УЄФА.

Знай.uа писав, коронавірус дістався до віруючих українців, тепер тільки онлайн-служіння і ніяких обнімашек.