В інтернеті поширюється кумедне відео про людину, яка вирішила своєрідно захиститися від коронавіруса. Ролик з'явився на сторінці Facebook користувача Mihail Shnayder. Єдині слова, які знайшов автор: “Просто джекпот. Протигаз і два мішки макаронів”. І справді, що можна сказати в цьому випадку?

На відео зображено епізод, що стався в одному з гіпермаркетів мережі METRO в Києві. Видно, як людина невизначеної статі і віку, в протигазі, хапає відразу кілька пачок макаронів, і кладе їх у вже переповнену візок. “Дивися ж, його все клацають” – коментують випадкові очевидці цієї вельми цікавої події.

Просто Джекпот. Противогаз плюс два мешка Макарон)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 14 maart 2020

В цілому, картина зі скупкою великих запасів продовольства та інших товарів цілком типова для супермаркетів України останніх днів. Люди набувають крупи, макарони, цукор, сірники, туалетний папір та інше. Однак використовувати протигаз для захисту від коронавіруса поки не додумався ніхто. Загадковий “Містер X” став першим, хто вирішив випробувати такий оригінальний спосіб захисту від COVID-19. На жаль, ми навряд чи дізнаємося, допомогли подібні заходи цій людині. Більшість українців воліють використовувати традиційні способи захисту у вигляді медичної маски.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, все літо на карантині і сотні тисяч загиблих: інфекціоніст озвучивши жахливий прогноз щодо коронавірусу.

Як повідомляв Знай.uа перенесення Євро-2020 через пандемію коронавірусу — офіційна заява УЄФА.

Знай.uа писав, коронавірус дістався до віруючих українців, тепер тільки онлайн-служіння і жодних обіймашок.