Через паніку, спричинену карантином пандемії коронавірусу по всьому світі спустошують полиці супермаркетів. Раніше в Україні сміялись із людей, які запасались гречкою і сіллю, а тепер виявляється, що не одні українці розкупили продукти, наче з переляку. Про це написав відомий блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці у facebook.

Скріншот допису Шнайдера

"Виявляється масова скупка гречки і туалетного паперу не тільки наша національна особливість. На сьогоднішній день, весь світ вирішив перейняти українські народні традиції", - йдеться у повідомленні.

Черга за марихуаною, фото Life Shot
Черга за марихуаною, фото Life Shot

Блогер показав спустошені полиці супермаркетів у найбільших містах світу. Так, у Німеччині, Нідерландах, Великій Британії, Італії, Малайзії. Варто зазначити, що у Амстердамі вишикувались у гігантські черги за марихуаною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Українці у коментарях пишуть, що в українських супермаркетах все спокійно. Полиці заповнені товарами, ніхто не розмітає все підряд. Дехто припускає, що все через складне фінансове становище людей.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше