У Львові через страх смертельного коронавірусу можуть закрити всі магазини і заклади громадського харчування. Про це міський голова Андрій Садовий щойно написав на своїй сторінці у соцмережі.

"Це рішення стосується також усіх закладів громадського харчування!
З понеділка у Львові закриваємо усі заклади торгівлі, крім продуктових, аптек та заправок. Офіційне рішення комісії з надзвичайних ситуацій буде прийнято зранку, але готуватись можна вже зараз", - написав Андрій Садовий, мер міста.

Скріншот, фото facebook.com/andriy.sadovyi/

За словами Садового, в мережі з'явилась інформація, що у Львові вже зафіксовано 2 випадки захворювання на коронавірус.

"Ми перевірили ці факти, вони не відповідають дійсності. Сьогодні у Львові справді госпіталізовано 4 людей, які недавно перебували в країнах, де зафіксовано коронавірус . Хворі госпіталізовані з ознаками ГРЗ. Біоматеріал відібраний та скерований на дослідження в Київ.
Всі особи молодого віку, госпіталізовані з нетривалим анамнезом, тобто, вони хворіють впродовж 2-3 днів. Стан – середньої важкості, загроз життю нема", - зауважив він.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

І попросив не поширювати неперевірену інформацію! Нам всім сьогодні важливо дослухатись лише до офіційних і перевірених джерел.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше