Донька померлої від коронавірусу жительки Радомишля працює в дитячому садочку в місті Києві.

Про це повідомляє видання Obozrevatel.

Відомо, що дочка покійної 71-річної жінки працює завгоспом у дитсадку у Святошинському районі в місті Києві. Зараз її та двох інших працівниць навчального закладу ізольовано на карантин.

Донька контактувала з матір'ю з 8 по 11 березня. Дві інші жінки зустрілися з завгоспом пізніше, обидві вони проживають у Коцюбинському Київської області.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коронавірус в Україні, фото: Інформатор
Коронавірус в Україні, фото: Інформатор

Журналістам вдалося зв'язатися з працівниками дитсадка, але вони відмовилися від коментарів.

Тим часом у Радомишлі сьогодні, 14 березня, вже поховали жінку, яка померла від коронавірусної хвороби. 71-річна жителька міста в Житомирській області стала першою зафіксованою жертвою небезпечної інфекції в Україні. Її родичі і близькі не змогли бути присутніми на похоронах через карантин.

Нагадаємо, раніше в Італії від коронавіруса пішла з життя українка, перші деталі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", охоплена коронавірусом Італія бореться з епідемією гумором і лопатою - ось як треба пити каву.

Також "Знай.ua" писав, ″Попісяйте на манту і коронавірус пройде″- Ігор Лесєв розніс в друзки ″карантин Зеленського″.