Варто нагадати нашим читачам, що смертельно небезпечний коронавірус covid-19 відправив всю Італію на жорсткий карантин. Після спалаху в північних провінціях влада ввела обмеження і в інших регіонах, а так звану блокаду ще більше посилили.

Коронавірус в Італії, скріншот з відео
Коронавірус в Італії, скріншот з відео

Також відомо, що число жертв коронавіруса досягла 1266, у п'ятницю, 13 березня, померли 250 осіб. Всього станом на опівночі суботи загальне число інфікованих в країні досягло 17 660 осіб. Про це стало відомо завдяки повідомленням сайту Worldometers, який веде статистику захворювання.

Проте деякі італійці не сумують і не піддаються паніці, а намагаються перемогти страх гумором. У мережі з'явився відеозапис з одного італійського кафе, де філіжаночку кави подають клієнту на лопаті, ось це - справжня кмітливість. Коронавірус не пройде. Відео з'явилося в Telegram-каналі "ЖЮ".

"В Італії не втрачають почуття гумору", - підписали відео автори публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям дозволили йти з роботи раніше на час карантину – все заради дітей.

Як повідомляв Знай.uа "Наймичка народу" Богуцька порадила українцям лікуватися від коронавіруса сексом і алкоголем.

Знай.uа писав, варто дезінфікувати смартфони, щоб не заразитися коронавірусом? Експерти дали відповідь.