Коронавірус з Китаю крокує світом страшними темпами. Недосліджена належним чином хвороба не обирає - багатий ти, чи бідний. Нікому не відомий, чи улюбленець мільйонів. Жертвами вже стали зірки Голлівуду, політики та спортсмени.

Том Хенкс та його дружина Ріта Вілсон

Том Хенкс про коронавирусе, фото: Instagram
Том Хенкс про коронавирусе, фото: Instagram

Для фанатів ця звістка стала справжнім ударом - ще вчора на екранах крутили старі фільми за його участю, такі як "Вигнанець", а тепер актор офіційно заявляє - змушений призупинити зйомки нових робіт через хворобу:

Том Хенкс, фото: Mega, AP
Том Хенкс, фото: Mega, AP

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ми почувалися трохи втомленими, як при застуді, були також болі в тілі. У Ріти був невеликий озноб, який то зникав, то з'являвся. Була також невелика температура. Як годиться, ми обидва пройшли тести на коронавірус, і вони виявилися позитивними", - пояснив Хенкс у своєму Instagram.

Не стримали емоцій і син, і оточення актора:

"Це правда, у моїх батьків коронавірус. Це безумство. Вони зараз в Австралії, тому що тато знімається там в фільмі, але я тільки що розмовляв з ними по телефону, вони обидва в порядку, вони навіть не такі хворі. Вони не сильно турбуються , не панікують, але, очевидно, вживають необхідних заходів обережності для здоров'я", - зазначив Хенкс-молодший.

Дружина прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо

Джастін Трюдо, скріншот: YouTube
Джастін Трюдо, скріншот: YouTube

Не оминула хвороба і Софі Ґреґуар-Трюдо. Відомо, що коронавірус у неї поки що легкої форми, але від самоізоляції родина не відмовилася.

Джастін Трюдо, скріншот: YouTube
Джастін Трюдо, скріншот: YouTube

Сам Джастін Трюдо також два тижні проведе на домашньому карантині. У нього немає симптомів захворювання, прем’єра не планують перевіряти на коронавірус, відзначили в пресслужбі політика. Крім того, за останніми даними, в Канаді виявлено понад 150 випадків зараження COVID-19. Одна людина померла.

Головний тренер лондонського "Арсеналу" Мікель Артета

Мікель Артета, Getty Images
Мікель Артета, Getty Images

Також вирішив здати тест на коронавірус і на жаль отримав його підтвердження. У зв'язку із цим команду на тривалий час закрили.

"Дуже розчарований, але я вирішив пройти тест, коли погано себе відчув. Повернуся до роботи, як тільки мені дозволять зробити це ", - прокоментував свою хворобу Артета.

Також захворів популярний італійський футболіст "Сампдорія" Маноло Габбьядіні.

"Я також отримав позитивний результат на коронавірус. Я хочу подякувати всім, хто написав мені, багато повідомлень вже прийшли. Я все ще хочу сказати вам, що зі мною все в порядку, так що не хвилюйтеся. Дотримуйтесь правил, залишайтеся вдома, і все вийде ", - написав Маноло Габбьядіні.

Днями стало відомо, що гравець НБА Руді Гобер помацав всі мікрофони, посміявшись над питанням про небезпеку коронавируса.

Через два дні у нього виявили саме цей вірус, а Національна баскетбольна асоціація оголосила про припинення сезону на невизначений термін.

Руді Гобер, Getty Images
Руді Гобер, Getty Images

Таких прикладів безліч і про нові випадки зараження серед відомих людей звітують мало не щодня. Постраждали від вірусу також Захисник футбольної команди "Ювентус" Даніеле Ругані, центральний захисник німецької футбольної команди "Ганновер 96" Тімо Хюберс, Міністр внутрішніх справ Австралії Пітер Даттон, перша чиновниця Іспанії - міністр з питань рівності Ірен Монтеро та інші.

Нагадаємо, лікарі показали, як виглядають легені вбитого коронавірусом.

Як повідомляв Знай.ua, півзахисник Челсі Каллум Хадсон-Одоі заразився коронавірусом.

Також Знай.ua писав, що хвора на коронавірус пенсіонерка поставила під загрозу усе місто.