Смертельний коронавірус стрімко поширюється по Землі, наводячи паніку і жах на її жителів. Щодня ми можемо бачити і пізнавати все більш страшні подробиці захворювання. Щоб захиститися від найгіршого з можливих результатів, необхідно дотримуватися всіх заходів безпеки. Наслідки можуть бути страшними.

В Мережу просочилися рентгенівські знімки і скани комп'ютерної томографії легень китайця, якого вбив коронавірус. Радіологічне товариство Північної Америки опублікувало фото чоловіка, який проживав в сумно відомому китайському Ухані. Нагадаємо, саме в цьому місті вперше спалахнула епідемія коронавіруса. Чоловік працював на ринку і помер від COVID-19.

Китаєць поступив в лікарню у грудні 2019 року, оскільки близько двох тижнів у нього спостерігався сильний кашель і висока температура. За підсумком лікарі діагностували пневмонію та гострий респіраторний дистрес-синдром. Допомогти пацієнту не вдалося, він помер через тиждень.

На фото видно, що все збільшуються з часом білі плями в нижній частині дихальних органів. Радіологи називають це симптом "матового скла", який відображає різні патологічні зміни в легеневій тканині.

Наголошується, що на фото помітно присутність рідини в легенях чоловіка, яке поступово стає все більш вираженим (можна простежити по зображенню).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джастін Трюдо перебуває на карантині з дружиною через коронавіруса, Дональд Трамп зустрічався з зараженим політиком з Бразилії.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні зафіксовано два нових випадки зараження смертельними коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальної пандемією.