Карантин при Зеленському — це те ж саме, що військовий стан при Порошенку: змін — нуль, просто школярів і студентів розпустили по домівках. От і весь карантин.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми ″НеДобрий вечір″

″Якщо на місяць розпустити Кабмін і парламент, нічого в країні теж не зміниться. Ми з вами живемо в двох паралельних Українах″, - зазначає блогер.

Лесєв пояснює, що одна Україна для політиків і чиновників — для ″блатних″, а інша — для всіх решта.

″Є Україна для політиків і чиновників, вони збирають бабло і розподіляють його між собою. Це десь мільйон чоловік по всій країні. Якісь кістки вони кидають нам - будують іноді дороги, платять мізерні пенсії. Але інша маса людей давно вже платить за все сама″, - констатує Лесєв.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Блогер зазначає, що в лікарнях навіть зеленку потрібно купувати самому, батьки школярів змушені платити за все від ремонту до підручників, навіть кубуючи хліб, ми платимо ПДВ, не говорячи вже про плату за газ, який видобувається з наших надр, які належать усьому народу України. А натомість українці платять за нього в кишеню Коболєва і Фірташа ″за ціною, як ніби він з Австралії″.

А якщо стається якась біда, то держава не вирішує жодних проблем українців.

″У нас держава не для людей, а проти людей. Якщо ти не в системі, тебе грабують. Якщо якась біда - держава не вирішить жодну твою проблему - не вилікує дитини, не дасть доступної іпотеки на житло, не дасть підйомних переселенцям, не забезпечить конкурентною зарплатою. Ось ніхрена. Тому що є дві України - для блатних і всіх інших″.

Але ось прилетів ″Чорний лебедь″ - коронавірус, і показав, в якій віртуальній державі ми живемо, де карантин — це просто фікція, оскільки в країні немає ніяких профілактичних засобів, а тестсистеми, яких також наразі немає, збираються продавати українцям за 300 грн.

″У нас немає навіть марлевих пов'язок....Так, у нас взагалі ніхрена немає - ні держрезерву, ні спецфонду, нічого. Весь карантин - одна суцільна фікція. Але ще більша фікція - це виявлення хворих. Якщо вірити нашому МОЗ - у нас аж три хворих. У сусідній Молдові більше ніж у нас. Ось просто, сука, чудеса! Реформа Супрун в дії. Можна попісяти на манту і коронавірус пройде″

″Ми живемо в країні, яка не може забезпечити керованість навіть всередині своєї еліти. Елементарну виконуваність своїх доручень. Ось уряд оголосив карантин, а його на місцях не виконують. Ну типу нам тут видніше. Мільйони людей залишені самі на себе″.

Лесєв зазначає, що український народ всупереч ″політичній еліті″ з великими труднощами зберігаємо свою державу. Але в народу може закінчитися ″заряд″, попереджає блогер.

″Багато народів можуть пережити бідність. Багато народів живуть і в бідності, і в війні. Але бідність, війна і епідемія - це вже складно. Хоча і це можна пережити. Але ось біда - країна у нас тільки в смартфоні″, - уклав Лесєв.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лесєв прокоментував заміну прем'єра

Як повідомляв портал Знай.uа, Ігор Лесєв прокоментував відставку Гончарука

Також портал Знай.uа писав, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус