Коронавірус - це чергова маніпуляційна "замануха". Таким самим елементом маніпуляційної технології є "слуга народу" Брагар, заявами якого влада "розганяє х**нь, яка не варта і виїденого яйця", щоб відволікти увагу від набагато гірших речей.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску програми "Не добрий вечір". Блогер показав, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус.
Лесєв звернув увагу на те, що у списку міст-побратимів української столиці Києва є китайське місто Ухань - епіцентр коронавірусу.
"Погодьтеся, символізм пре з усіх іржавих труб", - зазначив Лесєв.

Блогер показав, як маніпуляціми інформацією про коронавірус створюється ажіотаж, на якому нагрівають руки фармацевтичні фірми, та порівняв ці маніпуляції з тими, які використовують "слуги народу" для замилювання очей українців.

Лесєв зробив висновок, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус, адже померти від цього захволрювання в українців шанси невеликі. А от те, що творять провладні депутати веде Україну до прірви.

Лесєв на цифрах показав, як маніпулюють свідомістю завдяки подачі інфоормації.

"Від звичайного грипу у всьому світі помирає в сотні разів людей більше. Це чергова замануха в стилі пташиного чи свинячого грипу. У всьому світі повно всякого лайна: гвалтують жінок, убивають дітей, грабують перехожих. Але якщо акцентувати увагу на якомусь одному злочині, може скластися ілюзія, що тільки це лайно і домінує", - зазначив Лесєв.

Коронавірус - небезпечне захворювання, і від нього, дійсно, можна померти. Але померти від нього шансів не більше, ніж загинути в авіаційній катастрофі, зазначив блогер.
" Вся справа в акцентах", - підкреслив Лесєв.

Такою самою маніпуляцією блогер вважає заяви "слуги народу" Брагара.
"Це теж елемент маніпуляційної технології. Ні, те, що цей Брагар дурень - це безперечно. Але маніпуляція в іншому. Нам цим Брагаром розганяють хрень, що не варта і виїденого яйця."

Лесєв нагадав, що в провладній партії "Слуга народу" залишилися депутати, які кнопкодавили, і їх ніхто не вигнав. Також залишився на своєму місці депутат Медяник, який вирішував корупційні питання з прокурором, залишився Яременко, який замовляв проституток просто під час засідяання парламентської сесії, залишився насильник Іванісов - їх також ніхто не вигнав.

Прем'єр-міністром досі є Гончарук, який сам себе назвав профаном в економіці. Милованов, який сам себе визнав дебілом, досі відповідає за економіку, а посаду міністра освіти досі займає безграмотна Новосад, яка і дня не працювала в школі.
"І всі ці шахраї як і раніше виписують собі гігантські премії. А ми обговорюємо якогось дрібного придурка з його фантазіями про породистих собачок", - зазначив Лесєв.

Боргер закликав вчитись знаходити за формою зміст, адже насправді питання не в "продавцеві собак" Брагару.

"І всі ці шахраї як і раніше виписують собі гігантські премії. А ми обговорюємо якогось дрібного придурка з його фантазіями про породистих собачок", - зазначив Лесєв.

"Питання в тому, як ці придурки в принципі опиняються в парламенті", - уклав Лесєв.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще