Український журналіст і блогер Ігор Лесєв розповів про крадіжку в державі. Відповідна публікація з'явилася в Facebook.

" Я ще пам'ятаю часи, коли на госкорпоративах запросто могли запив фонтан із "хеннесі". І пам'ятаю байки від очевидців, коли п'яний шеф міг за якусь примху, начебто витирання піджаком автомобіля, подарувати своєму водію той самий автомобіль. "Гелик", а не "жигулі". Рясна жратва за рахунок держави у нас була завжди. І відсутність заходи – це все з 90-х", - пише Лесев.

При цьому створювалася кругова схема, де крали з доходів, за словами Лесева. Він стверджує, що при цьому створювалася видимість якоїсь соціальної справедливості та хоч і погана, але безкоштовна медицина.

Ігор Лесєв, фото: скрін з відео YouTube
Ігор Лесєв, фото: скрін з відео YouTube

"І ось нагрянула соровська босота. Юне покоління компрадорів, яке харчевалось завжди за чужий рахунок. Спочатку це були гранти. Вони завжди видавалися за якийсь гуманітарний лайно. Спробуйте знайти грантоеда в Україні, який отримав гроші за проектування моста. Або за будівництво технопарку. Ось щаз. Тільки на "розвиток демократії" і «гендерної рівності». Ну і ще на "боротьбу з корупцією", це фішка останнього десятиліття. Так у нас виросло покоління гомогрантусов. Така собі свинота, яка ніколи не задається питанням, звідки у неї в кориті завжди жратва", - пише він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак на думку Лесева влітку 2019 року відбулася "Велика соровская революція", коли вони отримали "ключі від засіків і тепер можуть самі контролювати наповнюваність свого корита".

" Вони по-справжньому дивуються від нашого колективного обурення. Воно їм незрозуміло. Вони дивляться на нас як мусульмани, яким сказали, що Аллаха немає. Обурення і образи. І багато патетики. Про професіоналів, які не можуть за копійки працювати. Про західних стандартах. Хрю-хрю і до корита. Ну і саме херовое, що ця свинота робить – вона узаконює мародерство. Раніше все це називалося крадіжкою і корупцією. А зараз вони це називають зарплатою і премією. Тобто, гіпотетично ми цю злодійську погань, яка об'їдає мільйони українців, незабезпечених самим базово необхідним, не зможемо залучити навіть до відповідальності. Вони у нас крадуть за законом", - розповідає він.

Лесев вважає, що "свинота" має всі шанси програти на місцевих виборах, які відбудуться зовсім скоро.

Об узаконенном мародерстве История с дикими выплатами в общем-то не нова, но в данном случае мы переступаем еще одну...

Geplaatst door Игорь Лесев op Woensdag 15 januari 2020

Нагадаємо, Ігор Лесев жорстко розкритикував Зеленського та його команду.

Як повідомляв Знай. ua, Ігор Лесев показав, як Лещенко став міліонером.

Також Знай. ua писав, що Ігор Лесев знайшов фатальну зв'язок між збитим бортом МАУ і розстріли на Інститутській.