У середу, 3 квітня, на сторінках команди Володимира Зеленського з'явився відеоролик про те, що шоумен готовий до дебатів з чинним президентом України Володимиром Зеленським. Український журналіст Ігор Лесєв висловив свою думку щодо цього.

Відповідний допис він опублікував у соціальній мережі Facebook.

"Свіжий ролик Зеленського викликає естетичну насолоду. Такий собі окрик на пискливу собачку, яка викликала на дебати, а виявляється, її не так зрозуміли, і вона тепер знову в будці", - заявив журналіст.

За словами Ігоря Лесєва оточення Порошенка переконане, що він чудовий оратор. Однак журналіст доводить, що він ось уже 5 років говорить одні й ті ж фрази та думки.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Порошенко абсолютно нудний і завжди передбачуваний. Він, як фігляр з набором давно заїжджених фокусів. Одні й ті ж теми протягом 5 років. Нічого нового. Відро русофобії, вагончик пафосу та аптечка з простроченими обіцянками", - зазначив Лесєв.

Окрім того, за словами журналіста, чинний президент України не вміє виходити за рамки підготовленої для нього промови. Як тільки Порошенку ставлять незручні запитання, з'являються "зірвані шапки та хапання за носи". Лесєв стверджує, що оточення гаранта переконало його в тому, що дебати можуть змінити хід другого туру виборів.

"Дебати взагалі нічого не вирішують. Навіть якщо Зеленський розплачеться на них, почне битися головою об стіну або забуде половину алфавіту. Зеленського вже не можна всунути в прокрустове ложе класичної української політики. Сама поява в одному кадрі Порошенко і Зеленського – це вже гіпертрофована безглуздість. І цю безглуздість за 5 років створив Порошенко своєю брехливою політикою фіґляра і казнокрада. А Зеленський – це його криве дзеркало", - зазначив журналіст.

Лесєв заявляє, що Порошенко може вдало проявити себе у дебатах, якщо зажене їх у тему "скучного політичного академізму".

"Не можна налякати людей, що у нас виберуть президента-ідіота, хоча б тому що у нас вже є такий президент. В даному випадку ми просто наймаємо професійного коміка, а не вінницького театрала", - резюмував Ігор Лесєв.

По дебатам. Свежий ролик Зеленского вызывает эстетское наслаждение. Такой себе окрик на пискливую собачонку, которая...

Geplaatst door Игорь Лесев op Woensdag 3 april 2019

Нагадаємо, що "Зеленський буде головнокомандувачем!": Геращенко розповів, що станеться з незгодними.

Як повідомляв "Знай.ua", ЦВК оприлюднила дані про явку виборців:стало відомо, які області забезпечили перемогу Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що чинний президент Петро Порошенко викликав кандидата в президенти Володимира Зеленського на дебати.