Президенту Україну Володимиру Зеленському вже варто починати думати про свій рейтинг, адже існує безліч факторів, які тягнуть його вниз. Омелян, Гончарук, Милованов і минуле Порошенка - відомий блогер Ігор Лесєв показав, хто і як тягне вниз Зеленського. Допис про це він написав на своїй сторінці у facebook.

Скріншот з facebook

"Втім, Зеленський поки ще не козел і цьому є ряд пояснень. Перше – він нам всім ще дарує емоційну розрядку. Адже ми тут не все просто сказилися і проголосували за коміка. Нас затрахав Порошенко, і ми організували собі колективний бунт-свято і проголосували хоч за кого завгодно іншого з найбільшим рейтингом. І ось цим хоч хто завгодно іншим виявився саме Зеленський. Якщо прокрутити все назад, ми б знову обрали Зе в тій конфігурації, яка у нас була тоді", - заявляє Лесєв.

Лесєв пропонує дивитися. Через місяць весна. Не по погоді, а за календарем. Але що змінилося в країні принципово?

"Посадки ексів? Жодної. Взагалі, Зе міг би вже публічно вибачитися перед Петром Олексійовичем. Ну не було при Поршенку корупції та корупціонерів. Не було фіктивної Стіни Яценюка, розпилів на дорогах, рейдерських захоплень, офшорних схем, банківських махінацій та іншого злодійства в оборонці. Вибачте. Брехали", - зауважує автор.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також Лесєв пройшовся по найболючіших точках українців:

"Донбас. Все як і було. Ні миру, ні війни з регулярними жертвами. Абсолютно порошенковская порядок. Ні розлучення військ. Ні заморозки конфлікту. І ніяких навіть загальнотеоретичних шансів на дипломатичне врегулювання".

"Економічна стратегія розвитку країни. От раніше у нас були персонажі типу Омеляна. Тупиці, будували гіперлупи і возили своїх баб на пологи в США. Тепер у нас за економічний розвиток відповідають прямі резиденти США з зовнішністю Милованова і розумовими здібностями Гончарука. Вони нам пообіцяли нові міста на Чорному морі і зростання ВВП на 40%. Але поки що не знають, як наповнювати бюджет. Зате малюють собі космічні зарплати і премії".

"Болюча для рейтингу Зе тема землі. Провал політики децентралізації. Колоніальне управління провідними державними підприємствами через наглядові ради. І в цілому, втрата суб'єктності країни".

За словами Лесєва, масла у вогонь додають численні скандали, на які український лідер абсолютно не вміє реагувати.

"Що буде за підсумком? Спочатку посиплеться бренд "Слуги народу". Вже цієї осені. Потім почнеться відчуження Ради і Кабміну. А потім почнуться метання вже самого Зе, який начебто і хороший хлопець, але тупий народ цього не хоче бачити. Ну і все. Нові вибори і новий король. І ще одна втрачена п'ятирічка для країни", - прогнозує він.