Відомий український бізнесмен, блогер і політичний оглядач Андрій Пальчевський заявив про те, до чого призведе політика чинного уряду і що вже зараз роблять слуги народу.

Відповідне відео з'явилося в Facebook Пальчевського.

"Недовго музика грала, недовго фраєр танцював. Я про Слузі народу. Всі низькі цифри, які вони отримали насправді неправда. Вони набагато нижчі, ніж ми всі думаємо. Зеленський розпустив минулий парламент, через те, що у нього немає легітимності. У цього легітимності немає взагалі. Це моноблок людей, які говорять дурниці у відповідності з тим, що сказав керівник парламенту. Він забороняє їм говорити дурниці про продаж собак. Хочеться сказати: а про продаж землі ви не хочете заборонити говорити дурниці? Про закриття свободи слова?", - каже Пальчевський.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

Він закликав політиків припинити грати в гру "цар хороший, бояри погані".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

"Мені здається, з моноблока полетять пух і пір'я і ті, хто думає, що в українського народу, як у обдуреної дівчини, вистачить "хиста" все це терпіти, помиляється. Тому що наречений виявився для нас, довірливої в черговий раз дівчини, і земельку нашу хоче продати, і газ обіцяв подешевше, вийшло дорожче, а тепер ще і собачок, а потім землю, а потім свободу, а потім ми знаємо – мільярди, валізи, Ростов або Ізраїль", - резюмував Пальчевський.

Прощайте, Слуги... Веры вам не будет...

Прощайте, Слуги... Дьявола... Веры вам не будет... никогда

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 4 februari 2020

Нагадаємо, Пальчевський пояснив, чому рейтинг Зеленського "пройшов точку неповернення" і при чому тут Гончарук.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський назвав головне невиконану обіцянку Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський стрімголов кинувся виправляти помилки Зеленського.