Відомий український журналіст, блогер і політичний оглядач Ігор Лесєв спробував пояснити своїм читачам, що насправді відбувається в роботі Верховної Ради і Кабміну в перші дні березня 2020 року. Журналіст згадав і про нових міністрів, і про земельні питання, прикрасивши все це класичним прикладом радянського кінематографа про хаотичну зміну влади — картиною "Весілля в Малинівці".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ігоря Лесєва в мережі Facebook.

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook
Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook
Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook
Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Публікація Ігоря Лесєва, Facebook
Публікація Ігоря Лесєва, Facebook

"Сьогодні ніби як день з профітом. Змінюють Кабмін. Це завжди в нашій країні було трепетно. Навіть коли міняли Яценюка на Гройсмана, знаючи, що в бордель нових шл*х не привезуть. Але ті перестановки ліжок у підсумку нас всіх і призвели до Зеленського. Все як у детективних романах Чейза. Головне, не забути на середині сюжету, як всі ці мерзенні пики зібралися в одній кімнаті. А у нас тут знімають Гончарука. Людини з масовки Пальчевського і просто професійного ідіота. Жодних інших професійних якостей у Гончарука немає, тому що раніше працював Ніде в посаді Ніким.", - пише журналіст.

"Ідіотам дозволено бути на виборних посадах. Президент, депутати, меншою мірою, мери. Там вже нічого не візьмеш, і виборець може дивитися тільки в дзеркало. А є посади-локомотиви. Вони універсальні в усьому світі, тому що формуються на очевидних алгоритмах – досвід, знання, попередня успішність. Все. Нічого нового. Вогонь в очах і любов до Батьківщини подаються тільки аперитивчиком. А у нас влітку провели експеримент. Натягнули на мавп костюми і запустили у високі кабінети. Вийшло забавно. Уявляєте, чувак сидів в масовці на телепередачі, ніколи не був навіть депутатом райради, а у нього в трудовій книжці запис – "Глава уряду України". Подивіться на дозвіллі біографії перших радянських наркомів. Там близько таких випадкових прохвостів не було. А у нас на держрівні зробили "Весілля в Малинівці", - додав Лесєв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, після заяви Гончарука українці оточили Раду, натовп правоохоронців вже напоготові - ексклюзивні кадри.

Як повідомляв Знай.uа Гончарук подав у відставку, документ.

Знай.uа писав, колишня кохана прем'єра Новосад йде слідом за Гончаруком, Зеленський швидко знайшов заміну.