Нова влада украла в українців пів року, проводячи незрозумілий експеримент, коли ″на групу мавп одягнули костюми, завели в кабінети і дали покерувати державою″. А тепер нам підсовують ″нове чудо″ - Дениса Шмигаля. Це всеодно, що директора бані призначити керувати морським портом.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску програми ″Не добрий вечір″.

″А що це на**ен взагалі було? У нас з вами вкрали півроку життя. Ми зняли готельний номер, а опинилися в СІЗО. А далі з-за ґрат дивилися за чудесним експериментом, як на групу мавп одягнули костюми, завели в кабінети і дали покерувати державою″, - так прокоментував Лесєв роботу уряду Гончарука.

Та й самого екс-прем'єра Лесєв не обійшов, вчергове піддавши Гончарука і його ″команду космічних ідіотів″ жорсткій критиці, зазначивши при цьому, що Зеленський обійшовся з Гончаруком гірше, ніж з презервативом. ″Презерватив - це корисний гумовий виріб, а Гончарук — непотрібний″.

Команду Гончарука блогер називає ″олігофреноїдами, які за півроку розвалили буквально все″.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

″Обвал в промисловому виробництві, гігантська діра в бюджеті, дикий спад у вантажоперевезеннях по всій країні, заборгованості із зарплати бюджетникам і шахтарям. Але зате ці дармоїди півроку собі малювали премії і зарплати галактичних масштабів″.

За словами блогера, в цьому немає нічого дивного, адже на чолі Кабміну стояв прем'єр, у якого ніколи не було менеджерського досвіду.

″І що від цього експерименту в принципі очікували? Що мавпа стане людиною, а Гончарук — прем'єр-міністром?″, - задає риторичне запитання Лесєв.

Поки Гончарук розбирався, що таке управління державою, Україна втратила півроку, зазначає блогер. І тепер, замість того, щоб зробити висновки і залучити до управління державою професіоналів, на чолі уряду ставлять ″нове чудо″- Дениса Шмигаля.

Лесєв визнає, що новопризначений прем'єр-міністр на тлі Гончарука ″вже не мавпа, це вже первісна людина натурального бронзового століття″. Однак, це далеко не та людина, яка ″може формувати сенси на державному рівні″.

″Шмигаль - чиновник середньої ланки. Там помічник, тут радник, тут начальник відділу у Львівській ОДА. Найбільша його посада - це директор Бурштинської ТЕС. Це все одно більше, ніж Гончарук. В рази більше. Але це не та людина, яка може формувати сенси на державному рівні. Це як директора лазні призначити керуючим морським портом. Шмигаль - це мілко. Нам знову під виглядом елітної риби підсунули піскарика″.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ігор Лесєв прокоментував відставку Гончарука

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв довів, що "слуги народу" небезпечніші за коронавірус

Також Знай.ua писав, Ігор Лесев жорстко розкритикував Зеленського та його команду.