В українській столиці під будівлею Верховної Ради, в зв'язку з введенням обмежувальних заходів через пандемію коронавіруса, зібралися українці, щоб висловити незгоду з діями народних депутатів. Відомо, що протестувальники вимагають припинити роботу парламенту.

Про це стало відомо завдяки повідомленню BBC News Ukrainian в мережі Facebook.

Протест під Радою, BBC Ukraine
Протест під Радою, BBC Ukraine

За інформацією журналістів, під будівлею Верховної Ради з'явилися мітингувальники з прапорами націоналістичних організацій. Українці зібралися, щоб відправити депутатів на карантин, про що розповіли їхні плакати: "Раду на карантин".

"Під парламентом збираються учасники акції "Раду на карантин". Подивіться, як активісти серйозно підготувалися до протестів", - пише BBC News Ukrainian.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Протест під Радою, BBC Ukraine
Протест під Радою, BBC Ukraine

Варто нагадати нашим читачам, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у разі потреби влади готові до введення надзвичайного стану в країні у зв'язку зі спалахом коронавірусу. Шмигаль виступив на позачерговому засіданні Верховної Ради.

Денис Шмигаль зазначив, що до таких заходів вдалися і багато інших європейських країн. Тому в разі необхідності в рамках боротьби з поширенням небезпечного коронавіруса в Україні буде запроваджено надзвичайний стан.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кернес дав "зелене світло" метро у Харкові, незважаючи на заборону Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа "Швиденько переможемо", - Настя Каменських заспокоїла українців важливою заявою про коронавірус.

Знай.uа писав, тотальний карантин у Києві - метро продовжує працювати, але це не надовго.