Президент Володимир Зеленський знову присоромив українців за "коронавірусні протести" у Нових Санжарах, де місцеві мешканці перекрили дорогу і вступили у сутичку з поліцією, щоб не пустити евакуйованих з Уханя.

Зеленський назвав Україну Європою епохи середновіччя. Про це гарант заявив час виступу на церемонії нагородження переможців конкурсу на отримання грантів Українського фонду стартапів.

"Хочу привітати всіх українців, які вчора повернулися на Батьківщину з китайського міста Ухань. Всі бажаємо їм міцного здоров'я та віримо, що найближчими тижнями вони вже будуть вдома.
Ми постійно кажемо, що Україна — це Європа. Так от вчора, відверто вам скажу, у деяких епізодах, здавалося, що ми Європа епохи середньовіччя. На жаль", - сказав президент.

Вітаючи переможців на гранти Українського фонду стартапів, Зеленський висловив сподівання, що з'явиться нарешті стартап, який навчить нас людяності, поваги та єдності.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Давайте не забувати, що ми всі з вами люди, а не... Ну не хочу зараз підбирати неправильне слово. Вірю, що найближчим часом у нас у всіх з'явиться дуже важливий і потрібний нашій країні та й усьому світу стартап. Той що навчить деяких громадян людяності, поваги, єдності та критичного мислення", - додав Зеленський.

Нагадаємо, у четвер, 19 лютого, Зеленський засудив блокування приїзду евакуйованих.

Також Знай.ua писав, в Telegram-каналі депутата від "Слуги народу" розповіли, що діялось в Офісі президента через колронавірусні протести