Ситуація з евакуацією українців з китайського міста Ухань, яке є епіцентром коронавірусу, зайвий раз продемонструвала всю неспроможність влади справитись зі всвоїми функціями.
Літак з евакуйованими на борту годинами кружляв над Хорьковим, приземлився в Борисполі, але лише для дозаправки, звідти полетів знову до Харкова, де вже нарешті людей випустили з літака, щоб привезти на карантин в Полтавську область в медичний центр "Нові Санжари". Місцеві жителі блокують дороги, риють траншеї і б'ються з правоохоронцями.

В мережі розказали, що в цей час діється в Офісі президента Зеленського. Про це повідомляє Telegram-канал "Темный рыцарь", який належить одному з депутатів від фракції "Слуга народу".

Як повідомляє Telegram-канал, сам Зеленський, як несамовитий, кричить на всіх і "криє триповерховими матами".
Заступник керівника ОП Кирило Тимошенко вже не знає, що йому повідомляти пресі, він "намагається перевзуватися просто в повітрі і шукає будь-які виправдання".

"Зранку Тимошенко Кирило дав вказівки розганяти тезу по телеграм каналам, що Єрмак у всьому винен. Зараз Тимошенко Кирило з Женею Кравчук прийняли рішення звинувачувати у всьому Авакова. Аваков влаштував цю провокацію і поїхав нібито її вирішувати", повідомляє Telegram-канал.

Щодо міністра МОЗ Скалецької, то її "взагалі не чутно і не видно, їй сказали закритися і не вилазити".

Якщо такий бардак відбувається в Офісі президента, то стаєзрозуміло, чому ситуація з евакуацією людей є такою жахливою.

"Ось, що буває, пане президенте, коли оточуєш себе друзями ідіотами... тримаєш Тимошенко Кирила, який тільки й уміє красти і марення писати в телеграм каналах", - зазначив депутат.