У сербській столиці знову пройшли акції протестів проти політики чинного президента Олександра Вучича. Відомо, що протест пройшов 12 січня, у ньому брали участь кілька тисяч людей.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання DW.

За інформацією журналістів, демонстранти пройшли по центральній частині міста, з гаслами "Зрада!" і "Вучич - злодій".

Демонстрації відбулися в ряді інших міст країни, повідомляє державний телеканал РТС.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Протести в сербській столиці проходять шосту суботу поспіль. Також з'явилася інформація, що чергова акція протесту заплановано на 16 січня 2019 року - річницю вбивства сербського політика Олівера Івановича, одного з лідерів косовських сербів.

Варто нагадати, що поліція Франції затримала 47 учасників акції протесту "жовтих жилетів".

"30 людей було арештовано в столиці за перевезення забороненої зброї і участь в об'єднанні людей з метою вчинення насильства ... В Бурже поліція провела 17 затримань", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що у французькому місті Бурже на вулиці вийшли близько 1200 демонстрантів. До вечора їх число зросло до 4700 людей. У суботу протести пройшли загалом спокійно, як у Бурже, так і в Парижі. Правоохоронці працюють у звичному режимі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасник акції протесту в Бельгії помер в результаті ДТП. На протестуючого "жовтого жилета" наїхала вантажівка. Врятувати чоловіка не вдалося. Інцидент стався в п'ятницю ввечері, 11 січня, повідомив місцевий телеканал RTBF .

Аварія сталася на автомагістралі E25 Льєж-Маастрихт біля міста Візі. Близько 30-ти учасників акції протесту перекрили рух вантажівок на виїзді з міста. Від отриманих травм протестуючий загинув миттєво.

Нагадаємо, протести "жовтих жилетах" спіткала трагічна смерть: ще одна країна залита кров'ю.

Як повідомляв Знай.uа Путін віддасть Японії скандальні острови, і все заради страшної цілі.

Знай.uа писав, Гіркіна хочуть допитати в Україні: тероризм і масові протести.