На масових протестах, що розгорілися в Парижі, раптово помічена дочка вірного Путінського дармоїда і прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Ліза. Поки ситуація в Парижі виходить з-під контролю і перетворюється на справжнє безумство – горять покришки, зводяться барикади, розпорошується сльозогінний газ, а протестувальники ламають паркани і несуть їх у вогонь, Ліза Пєскова, що працює в паризькому бутіку, бере участь в демонстрації проти Макрона. А тим часом в РФ її татусь-злодій вимагає "розмазати печінку по асфальту" тим, хто вийшов на мирну демонстрацію. Як зазначають ЗМІ, Лізі Пєсковій крупно пощастило, що її тато – не прес-секретар Макрона, інакше довелося б дівчинці попрощатися з печінкою. Нагадаємо, понад 106 тисяч людей вийшли на мітинг проти підвищення цін, проте поліція застосувала до них сльозогінний газ, і в повітрі "запахло" громадянською війною.

Як говорилося в недавньому матеріалі "Знай.uа", у французькій столиці нині вирують нестримна лють і ллється кров – чим обернулася "суперплан" французького президента Еммануеля Макрона.

У протестах проти підвищення цін на паливо, які пройшли по всій Франції 24 листопада, взяли участь більше 106 тисяч осіб, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ країни.

У центрі Парижа на Єлисейських полях демонстрації переросли у справжню боротьбу. Під час сутичок було підпалено і підірваний трейлер на території самої відомої туристичної пам'ятки Франції, передає Reuters.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Відомо, що протестувальників іменували "жовтими жилетами" з-за спец-жилетів, які вони надягають. Жителі Франції вимагають скасувати податок на паливо.

Раніше влада відмовилися скасовувати податок після протестів, на які вийшли близько 40 тисяч чоловік.

Протестувальники розводять багаття і для цього навіть спалили чийсь мопед.

Крім того, в Парижі стає гаряче, протести в цей раз несли більш агресивний характер. Демонстранти починають провокувати поліцейських криками, кидають у них каміння та арматуру, влазять у бійки. Силовики відбиваються за допомогою кийків, але поки що відступають.

Нагадаємо, ціновий протест у Франції перетворився у справжнє божевілля. Влада запланувала збільшити ціни на паливо.

Як повідомляв Знай. ua, невдоволення президентом зростає, люди тисячами виходять на акції протесту, є жертви.Франція повстала проти Макрона.

Знай. ua писав, що Лондон охопили масштабні акції протесту. Вони перекрили відразу п'ять мостів.