У мережі з'явилося фото, на якому показали, як зберігаються продукти у студентській їдальні Харківського національного університету повітряних сил. Зокрема, мова йде про м'ясо, призначене для приготування страв студентам ХНУПС.

На викладеній в Телеграм-каналі "Народний Ревізор" фотографії видно, як м'ясо лежить практично на підлозі — під ним лише низький дерев'яний піддон. Стан приміщення, в якому зберігається м'ясо, також не з найкращих. В очі одразу кидаються облуплені страшні стіни та підлога приміщення.

Зберігання м'яса в ХНУПС, фото: Телеграм / Народний Ревізор
Зберігання м'яса в ХНУПС, фото: Телеграм / Народний Ревізор

"Ось так зберігають м'ясо в студентській їдальні Харківського національного університету повітряних сил, — йдеться у повідомленні.

Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба є вищим військовим навчальним закладом Збройних Сил України, ХНУПС є провідним університетом з військової освіти та військової підготовки. Вищий навчальний заклад проводить фундаментальні та прикладні наукові дослідження, готує кваліфікованих військовослужбовців і цивільних фахівців.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зберігання м'яса в ХНУПС, фото: Телеграм / Народний Ревізор
Зберігання м'яса в ХНУПС, фото: Телеграм / Народний Ревізор

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нагодували піцою з волоссям і зробили винними — парі у кафе запропонували "вигідну акцію". У кафе клієнтам принесли холодну піцу з волосиною, однак запропонували знижку

Як повідомляв портал "Знай.ua", у "Сільпо" вусаті таргани "паслися" на свіжій випічці — фото

Також "Знай.ua" писав, що замість паштету гидка рідина — чого ледь не наївся покупець Сільпо, фото