Нарешті винайшли панацею від смертельного коронавірусу, який з шаленою швидкістю поширюється світом. Для лікування хворих почали застосовувати спеціальний препарат.

Коронавірус COVID-19 був успішно вилікували у лікарнях за допомогою експериментального препарату. Про це відзвітували лікарі з Італії.

Так, італійські лікарі заявили про позитивному результаті лікування хворих коронавірусом препаратом від ревматоїдного артриту "Тоцилизумаб" (Tocilizumab), пише La Repubblica.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Вінченцо Монтесарчио, лікар-інфекціоніст з лікарні Неаполя каже, що лікарні вже почали давати запити Італійської медичної агенції (AIFA) на такий план лікування.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Четверо пацієнтів, що надійшли в лікарню Котуньо в Неаполі 14 і 15 березня отримали таке лікування від COVID-19. Науковий експеримент отримав схвалення, вже 11 пацієнтів отримали таке лікування і результати вражаючі.

Причому лікували препаратом "складних пацієнтів", які знаходилися в реанімації після госпіталізації у важкому стані.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

"Чотирьом пацієнтам у реанімації краще. По першому пацієнтові ми чекаємо оцінки реаніматолога, перш ніж приступити до його екстубації. У трьох із чотирьох пацієнтів, які отримували "Тоцилизумаб", починаючи з суботи був отриманий чудовий відповідь на препарат", - сказано в повідомленні.

Про успішне лікування "важких" пацієнтів відзвітували у місті Козенца і в регіоні Апулія.

Компанія-виробник вже видала близько 600 одиниць препарату в різні лікарні країни.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше