Спалах коронавірусу скоригував плани багатьох на літній відпочинок за кордоном, але натомість з'явилася можливість відкривати заново Україну. Зокрема, виявляється в нашій країні є пляжі, де можна недорого та цікаво відпочити всією сім'єю.

Джарилгач - найбільший острів України

Це чи не найбезлюдніше українське узбережжя, і від того прекрасне. Найбільший острів України, 42 кілометри в довжину – тут точно знайдеться місце для усамітнення. Зважайте на те, що питна вода є лише в двох місцях: біля маяків, куди катери доправляють туристів, і на косі Глибокій. З цивілізацією вас поєднуватиме море та розклад катеру. Тож запасайтеся продуктами й насолоджуйтеся природою.

Море в Одесі, скріншот з відео
Море в Одесі, скріншот з відео

Бердянська коса

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Прямуйте до самісінького кінця. За маяком ані готелів, ані туристів. До коси добиратися довго, але воно того варте: єднання з природою, жодного сервісу, лише море й ви.

Приморське на Одещині

Це найпівденніший пляж України. Відходите в сторону Тузлівських лиманів і вже жодного туриста.

Літній відпочинок, скріншот: YouTube
Літній відпочинок, скріншот: YouTube

Коса біля Сергіївки

Вихід до моря лежить через міст. Кілометр мостом, кілометр пляжем і ви на безлюдному узбережжі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Царство Снігової Королеви - у наймістичнішому куточку світу відшукали крижані печери, вражаючі кадри.

Як повідомляв портал Знай.uа, археологи знайшли залишки динозавра віком близько 75 млн років скупчення клітин, в яких може міститися ДНК древніх істот.

Також портал Знай.uа писав, що бурштин навіки скував лапку стародавньої тварини, яка ходила землею мільйони років тому.