Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у разі потреби влада готова до введення надзвичайного стану в країні у зв'язку зі спалахом коронавірусу. Шмигаль виступив на позачерговому засіданні Верховної Ради у вівторок, 17 березня.

Денис Шмигаль зазначив, що до таких мір вдалися й багато інших європейських країн. Тому в разі необхідності в рамках боротьби з поширенням небезпечного коронавірусу в Україні буде введено надзвичайний стан.

Денис Шмигаль, скріншот: YouTube
Денис Шмигаль, скріншот: YouTube

"Надалі, якщо буде потреба ми готові до введення надзвичайного стану в Україні, так як робить більшість країн Європи. Якщо це буде необхідно, ми до таких рішень готові", – сказавши він. Денис Шмигаль

Крім того, прем'єр додав, що такі пропозиції вже підготовлені і за необхідності будуть надані. Варто нагадати, що станом на 16 березня в Україні було лабораторно підтверджено 5 випадків зараження, один з яких летальний. 17 березня режим надзвичайної ситуації було введено у Чернівецькій і Житомирській областях, де виявили випадки зараження коронавірусом.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше