В Україні в найближчі дні будуть сильні перепади температур, опади у вигляді мокрого снігу, а в деяких областях температура опуститься до -8 градусів.

На сході країни опадів не очікується, буде сонячна і суха погода. Вночі в регіоні очікується від -5 до -8 градусів морозу, а вдень різко потеплішає до +5 +8 градусів.

У південних областях вночі буде дуже холодно, від -3 до -6 градусів, в Одесі -1 градус. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +6 до +8 градусів, у Миколаєві до +10 градусів. У Криму без опадів, сонячно. Вночі -1 -3 градуси, вдень від +5 до +7 градусів.

Погода, скріншот з відео
Погода, скріншот з відео

На півночі України можливі дощі в денний час доби, вночі -1 +1 градус, вдень потеплішає до +6 +8 градусів.

Популярні новини зараз
Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

У Західних областях також будуть перепади температур, можливий мокрий сніг. Температура повітря вдень становитиме +9+11 градусів, а вночі від -2 до +2.

В центральних областях України буде суха і сонячна погода. Вночі температура повітря може опуститися до -8 градусів, а вдень повітря прогріється до +9 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весна тихими кроками залишає Київ - чого чекати від погоди 18 березня.

Як повідомляв Знай. ua, синоптики засмутили харків'ян крижаним прогнозом на 18 березня.

Також Знай. ua писав, що весна кине якір в Одесі 18 березня, але це не надовго.