Погода в Україні різко зміниться найближчими днями — в країну прийдуть аномально високі градуси. Водночас опади малоймовірні, вітер заспокоїться. Такою буде погода згідно з прогнозом народного синоптика Наталки Діденко і Українського гідрометцентру.

Наталка Діденко повідомляє, що почне теплішати вже у вівторок, 17 березня. Після холодних днів температура прогріється до +5+9, а на заході країни — від +7 до +12. Загалом майже по всій країні буде суха погода, лише на Заході та Півночі можливий невеликий дощ, вітер помірний.

Погода, скріншот з відео
Погода, скріншот з відео

Киянам у вівторок, 17 березня, обіцяють можливий невеликий дощ. Повітря у столиці прогріється до +7 градусів. Пік потепління слід чекати на четвер-п'ятницю, до +12+17 градусів. У неділю, 22 березня, погода істотно ускладниться — в країну повернеться похолодання і мокрий сніг.

Підтверджують такий прогноз і синоптики Українського гідрометцентру. На їх картах з 17 по 20 березня можна побачити, як буде підвищуватися температура в ці дні. Проте найближчої ночі в країні ще очікуються заморозки від 0 до -4 градусів, але надалі потеплішає.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Погода, скріншот з відео
Погода, скріншот з відео

18 березня в Україні буде ясно та тепло. На Заході від +10 до +15, у решті регіонах від +7 до +11. 19 березня буде найясніший і найтепліший день на цьому тижні. Слід очікувати сонячну погоду з температурою від +11 до +16, лише в Криму буде прохолодніше (+9+11). 20 березня тепло в країні збережеться, але буде хмарно з невеликим дощем по всій території.

Погода в Україні 17.03, фото: meteo.gov.ua
Погода в Україні 17.03, фото: meteo.gov.ua

Погода в Україні 18.03, фото: meteo.gov.ua
Погода в Україні 18.03, фото: meteo.gov.ua

Погода в Україні 19.03, фото: meteo.gov.ua
Погода в Україні 19.03, фото: meteo.gov.ua

Погода в Україні 20.03, фото: meteo.gov.ua
Погода в Україні 20.03, фото: meteo.gov.ua

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, погода в Україні поставить під ризик урожай, синоптики попередили про кліматичну загрозу. Синоптики дали несподіваний прогноз погоди в Україні на останній місяць весни

Як повідомляв портал "Знай.ua", глобальне потепління залишить відпочивальників без пляжів, скільки райських куточків зникне

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років — чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі