Синоптики дали несподіваний прогноз погоди в Україні на останній місяць весни. Погода в травні очікується спекотною і без опадів. Народний синоптик Леонід Горбань розповів у деталях яким буде кінець весни та початок літа в Україні.

Зі слів народного синоптика Леоніда Горбаня, після посушливої весни українців чекає дощове літо. Мало не з перших днів червня на території країни слід очікувати рясних злив.

Погода, скріншот з відео
Погода, скріншот з відео

Зазначається, що березень і квітень будуть відносно теплими. А ось у травні почнеться справжнє літо. Вже з останнього місяця весни українців здивує суха і спекотна погода. Повітря у цей період прогріється до 28-32 градусів тепла.

Як підкреслив синоптик Леонід Горбань: "Сухо, жарко, 28-32 градуси". Слід зауважити, що такий прогноз — не дуже хороший розклад для врожаю. В першу чергу через те, що ярі культури просто можуть не витримати період посухи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Літній відпочинок, скріншот з відео
Літній відпочинок, скріншот з відео

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зими більше не буде? Українці вперше відчули глобальне потепління на собі

Як повідомляв портал "Знай.ua", глобальне потепління залишить відпочивальників без пляжів, скільки райських куточків зникне

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі